top of page

Tuotesarjat

BIODROGA on ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Sarjasta löytyy laadukkaat tuotteet kotikäyttöön sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tehokkaita erikoishoitoja kasvoille ja vartalolle. BIODROGA tarjoaa kokonaisvaltaisen ihonhoitosarjan ja kylpylätuotelinjan avulla täydellisen hyvänolontunteen. 
 
Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja kasvo- ja vartalolinjoja täydentävät naamio-, ampulli-, ja erikoistuotelinja. 
 
Biodrogan tuotteiden säännöllisellä käytöllä kasvohoitosi jatkuu kotona ja saat loistavia tuloksia nopeasti. 

BIODROGA MD tarjoaa innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu viimeisimmistä ihonhoitoa koskevista tutkimuksista saatuun lääketieteelliseen todistusaineistoon ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien syiden selvittämiseen.

Oma tutkimus- ja kehitystiimimme on koonnut yhteen viimeisimmän dermatologisen, phytofarmaseuttisen, bioteknologisen ja kosmeettisen alan tietämyksen ja on kehittänyt nämä erinomaiset tuotteet yhdessä sveitsiläisen lääkärin Dr. Werner Tschollar ´ in kanssa.

Tohtori Tschollar on tukenut BIODROGA MD-tuotelinjan kehitystä alusta asti, ja hän on antanut BIODROGAn tutkimusryhmälle korvaamattoman tärkeää tietoa tämän uuden, lääketieteeseen perustuvan kosmetiikkasarjan kehittämiseksi. Hänen erikoisalojaan ovat kliininen tutkimus ja farmakologia. Tällä hetkellä hän tukee patentoitua synteettistä kateenkorvapeptiditutkimusta, jota on käytetty BIODROGA MD tuotteissa. Tämän ansiosta BIODROGA on yksi ensimmäisistä kosmetiikkamerkeistä, joka voi tarjota tämän uuden, erittäin tehokkaan peptidi-raaka-aineen tuotteissaan.

Lääketieteelliseltä kannalta katsoen on ihon ikääntymisessä kyse autoimmuuni-järjestelmän heikkenemisestä. Kollageenin muodostuminen hidastuu, ihon kosteus ja kyky sitoa kosteutta vähenevät ja ihosta tulee ohuempi ja herkempi. Ihon ikääntymisen ensimmäiset merkit ilmaantuvat usein jo 25 ikävuoden tienoilla. Kolmenkymmenen vuoden iästä lähtien solujen jakautuminen hidastuu merkittävästi. Kymmenen vuotta myöhemmin iho alkaa ”kypsyä”.
Epäterveelliset elämäntavat, epätasapainoinen ravinto, ympäristötekijät, mukaanlukien liiallinen altistuminen auringonvalolle ja äärimmäiset ilmastonvaihtelut sekä lääkkeet vaikuttavat myös ihoon ja ihon ikääntymisprosessiin.

Mitä voit odottaa BIODROGA-MD sarjalta? Vastaus on: lääketieteeseen ja tieteeseen perustuvia tuotteita ja optimoitua tehokkuutta Derma Membrane Complex´in ansiosta sekä tuotteita, jotka stimuloivat hiusten kasvua. Ne perustuvat impulsseja lähettäviin signaali-peptideihin. Lisäksi tuotteet sisältävät kasvipohjaisia stimulantteja, joilla on pitkävaikutteinen ihonhoitovaikutus, tehokkaita vitamiineja, kollageenia rakentavia ja suojaavia tripeptidejä, heksapeptidejä, jotka rentouttavat kasvonpiirteitä, tehokkaita kasviöljyjä ja -uutteita, ylellistä hyaluroni-happoa – kaikki tämä sisältyy kehitystyön parhaaseen kategoriaan kuuluvaan hoitosarjaan, joka torjuu aktiivisesti iho- ja hiusongelmia todella innovatiivisilla raaka-aineyhdisteillä. BIODROGA MD –tuotteet ovat tuoksuttomia tai niissä on vain luonnollisia tuoksuja. Ne eivät sisälä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Lisäksi tuskin mikään tuotteista sisältää perinteisiä emulgointiaineita.

 
GEHWOL on saksalainen jalkojenhoitosarja,joiden tehokkaat yrtit ja aromaattiset raaka-aineet tuovat silminnähtäviä tuloksia jalkojen ihossa esiintyviin ongelmiin. 
 
REVITALASH on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote. RevitaLash on hoitava väritön liner,joka tekee omat luonnolliset ripsesi näyttäviksi ja kauniiksi, ilman liimaa ja irto-osia. RevitaLash korjaa vaurioituneet ripset,jotka ovat vahingoittuneet, lyhyet, hauraat, ohuet tai harvat. RevitaLash tekee omista ripsistäsi pitkät, kaarevat ja voimakkaat. 
 
RevitaLash-hoitava liner omien ripsiesi kasvattamiseen. 
 
RevitaBrow-hoitotuote tasaisten,näyttävien kulmakarvojen saamiseksi. 
 
Hair by RevitaLash-hennoille,harventuneille ja ohentuneille hiuksille. 
 
Perfect Primer - näyttävä katseesi viimeistelyyn. 
 
CHINA GLAZE kynsilakat. 

Sokerointi.

bottom of page